Chef's menu april

Chef 's menu april

29 maart - 15 april

 

Salade van koningsgarnaal en honingmeloen

OF

Consommé van ossestaart met ravioli

**

Coquilles (5 stuks) met beukzwam en puree

van peterseliewortel en vanille (+2,50)

OF

Duo van kalfszwezerik en -vlees met romanesco en groene kool, savora en polenta

**

Omelet siberienne met Rochefortijs en banaan

OF

Kaasbord (+2,5) of Crème Brulée of

Irish Coffee of Chocolademouse

 

Gerechten apart

Voorgerechten: 14,00

 

Hoofdgerechten:

Coquilles 25,00

Extra coquille +4,00

Duo kalfszwezerik & kalfsvlees 22,50

Kalfszwezerik 30,00

 

Dessert: 7,00

 

 

37,50 p.p.

 

Wij werken met dagverse producten,

reservatie is geen must maar wel aan te raden

 

WIJ ZIJN MET VERLOF VAN

MAANDAG 16 APRIL TEM DONDERDAG 5 MEI