Chef's menu juni

Chef's menu

31 mei - 26 juni

 

Gerookte forel met zure room,

haringeitjes, rode biet

Papegaei 8% - Verstraete (Deca)

OF

Gazpacho van cavaillon met Serranoham

en schilfers van Roquefortijs

Formidabel 5,5% - Broeder Jacob

**

Zeebaarsfilet met tomatencompote,

zwarte rijst & gele paprikasaus

Keyte Dubbel 9,2% - Strubbe

OF

Filet van maiskip met tapenade van olijf,

zwarte pasta met een pittig

tomatensausje en zwarte look

Belgoo Arboo 8,1% - Brouwerij Belgoo

**

Millefeuille met chocolade,

vanille en framboos

Straffe Hendrik Quadrupel 11% - Halve maan

OF

Kaasbord (+2,5) of Crème Brulée of

Irish Coffee of Chocolademouse

 

37,50 p.p.

 

Wij werken met dagverse producten,

reservatie is geen must maar wel aan te raden