Chef's menu november

Chef's menu

 

Eigentijdse pita met Iberico Secreto en atjar

Cornet 8,5% - De Hoorn, Steenhuffel

of

Emulsie van garnalenjus en knolselder met gerookte heilbot

Cardeña 7% - San Pedroklooster Burgos, Spanje

**

Zeebarbeel met pesto, fettucini

& rode paprikasaus

Oude Geuze Boon 7% - Boon Lembeek

of

Fazant met zwarte truffel in een jasje van Gandaham met een crème van groene kool, shiitakes en veenbessen (+2,50)

Chimay Blauw 8% van het vat - Abbaye de Scourment, Chimay

**

Parfait van Licor 43 met gezouten amandel en een schuim van koffiebier

Broeder Jacob Double Espresso - Brouwerij Broeder Jacob

of

Kaasbord (+2,5)

of

Irish Coffee

 

37,50 p.p.

 

Gerechten apart:

Voorgerecht: 14,00

Hoofdgerecht: Zeebarbeel 22,50

Fazant 25,00 / Pitta 19,50

 

Menu van 9 november tot 28 november

 

Wij werken met dagverse producten,

reservatie is geen must maar wel aan te raden