Menu Kerst 2018

Kerst

Dinsdag 25 december middag

 

Aperitief van het huis

met amuses

**

Ossenhaas in Gin Betsy gemarineerd en kort aangebakken

met een tartaar van coquille

Suggestiebier: Blonde Betsy (6,9%) - Bredene

**

Velouté van boschampignons met gerookt spek van kalkoen

Suggestiebier: Slaapmutske Blond (6,4%) - Melle

**

Verfrissend sorbetje

**

Filet van fazant met hazelnoot crumble, puree van pastinaak,

spruitjes en sausje van veenbessen

Kapittel Prior 9° (9%) - Watou

**

Verrassing van in huis gemaakte zoetigheidjes

Chimay Blauw van het vat 9% - Chimay

 

 

62 p.p.

Bijpassende bieren +12,5 p.p.

Bijpassende wijnen +19 p.p.

 

Start om 12.30

 

Reservatie is pas definitief mits voorschot van 30 euro p.p.